Εταιρεία

SAKATZIDIS SOUND

Τα 34 χρόνια πείρας μας στον χώρο των συστημάτων ήχου αυτοκινήτου αποτελεί την καλύτερη εγγύηση, για τις βέλτιστες λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα του ηχοσυστήματος σας. Επιπλέον στο κατάστημά μας θα βρείτε παντός είδους ενισχυτές, CD και DVD players,όπως επίσης και subwoofers. Tα συστήματά μας ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής και φροντίζουμε πάντα να διαμορφώνουμε τις εξελίξεις στο χώρο μας προσφέροντας άψογη και γρήγορη εξυπηρέτηση χάρη στην έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας. Σας περιμένουμε…!

Εξειδίκευση

Η ειδικότητα μας! Ελάτε στο πρώτο εξειδικευμένο πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων με προϊόντα ήχου, ασφαλείας και ψυχαγωγίας αυτοκινήτου και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει! Το έμπειρο και ενημερωμένο προσωπικό μας θα είναι δίπλα σας για τη σωστή εγκατάσταση οποιουδήποτε προϊόντος!

Τεχνογνωσία

Βάλτε μας δύσκολα!Ενημερωθείτε από το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο ή τις δυνατότητες του προϊόντος της επιλογής σας και επωφεληθείτε από την υψηλή τεχνογνωσία μας σε κάθε εφαρμογή στο αυτοκίνητό σας!

Άμεση Τοποθέτηση

Επειδή ο χρόνος… είναι χρήμα, η τοποθέτηση οποιουδήποτε προϊόντος της επιλογής σας γίνεται την ίδια στιγμή στο αυτοκίνητό σας, από τα πιο έμπειρα χέρια!

Προσωπική Εξυπηρέτηση

Την εξυπηρέτηση σας στον χώρο μας την παίρνουμε… προσωπικά! Σε ένα απόλυτα φιλικό περιβάλλον προσαρμόζουμε κάθε λύση στα μέτρα σας.

After Sales

Δεν θέλετε να ταλαιπωρήστε. Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει και μετά την αγορά του προϊόντος!

Χρηματοδότηση

Με δυνατότητα δόσεων μέσο της πιστωτικής σας κάρτας!